+385 (0)99 209 2613

+385 (0)99 209 2613

Predstavljanje djelatnica na projektu Evo me 3! Ivanka Hajdarović (48), Pribislavec

Ivanka Hajdarović imala je sreće te se zaposlila i po četvrti put u programu zapošljavanja žena „Zaželi“ – faza III. koji provodi Centar za pomoć u kući Međimurske županije. Završila je srednju strukovnu školu nakon koje je i radila u svojoj struci. Prije zaposlenja na radnom mjestu pomoći i podrške starijim i nemoćnim osobama bila je čak 17 godina nezaposlena.

Kako kaže, kad se prvi put prijavila na raspisani natječaj 2018. godine bilo joj je sasvim normalno pomagati osobama u potrebi.

„Da li sam znala točno kako? Nisam! Kroz sve to usmjeravale su me voditeljice projekta i službene edukacije koje sam polazila a kroz koje sam izbrusila svoje „meke“ vještine. Ljubav i empatija prema nemoćnima su oduvijek prisutne u meni. Kroz dodatnu edukaciju razvila se moja svijest o potrebama starijih osoba u poznim godinama i o drugačijim potrebama nemoćnih osoba. Shvatila sam da je taj posao moj životni poziv unutar kojega želim ostati čim duže” – govori nam Ivanka.

Kroz godine rada na programu zapošljavanja žena „Zaželi“ i edukaciju koju je omogućio projekt završila je čak dva tečaja i to za gerontodomaćicu i maserku te je zaprimila za to i javnu ispravu čime je povećala svoju konkurentnost na tržištu rada.

Ivanka na području Općine Pribislavec obilazi 9 osoba kojima su potrebne usluge pomoći i podrške. Od toga je 5 osoba sa invaliditetom dok je raspon godina krajnjih korisnika između 54 i 94 godina.

Sadržaj objavljenog članka isključiva je odgovornost Centra za pomoć u kući Međimurske županije.

Podijeli:

Najnovije

Obavijest budućim korisnicima Centra

Cijenjeni korisnici usluga Centra za pomoć u kući Međimurske županije,obavještavamo Vas da u razdoblju od 14.11.2023. do 15.01.2024. godine nećemo biti u mogućnosti sklapati nove

Završna konferencija projekta Evo me 3!

Centar za pomoć u kući Međimurske županije uspješno privodi kraju projekt Evo me 3!, kodni broj UP.02.1.1.16.0028., financiran bespovratnim sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske

Socijalne usluge nikad potrebnije!

Sa današnjim danom, 31. srpnja završava pružanje besplatnih usluga pomoći i podrške za 70-ak krajnjih korisnika projekta Evo me 3! koji provodi Centar za pomoću