+385 (0)99 209 2613

+385 (0)99 209 2613

Podjela prvih paketa kućanskih i higijenskih potrepština krajnjim korisnicima projekta Evo me 3!

U sklopu projekta Evo me 3!, kodni broj UP.02.1.1.16.0028., programa zapošljavanja žena – ZAŽELI faza III, jedna od aktivnosti koja se provodi je i nabava te podjela paketa higijenskih i kućanskih potrepština krajnjim korisnicima projekta, odnosno starijim i nemoćnim osobama.

Paket se sastoji od osnovnih kućanskih i higijenskih potrepština koje će krajnji korisnici primati jednom mjesečno a tijekom razdoblja od 6 mjeseci kada traje i zapošljavanje žena iz ciljane skupine. Kao i ostatak projektnih aktivnosti, cjelokupni iznos nabave kućanskih i higijenskih potrepština financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Kako je zapošljavanje žena iz ciljane skupine krenulo sa 1. veljače 2023. tako su i prvi paketi kućanskih i higijenskih potrepština podijeljeni tijekom mjeseca veljače. U podjeli paketa sudjelovalo je 9 žena koje su zaposlene u sklopu projekta na pružanju usluga potpore i podrške starijim i nemoćnim osobama. Tijekom veljače 2023. godine u sklopu projekta Evo me 3! bilo je ukupno 61 krajnjih korisnika koji su ujedno i primili pakete.

U nastavku na slikama nalazi se dio djelatnica zaposlenih u sklopu projekta koje predaju paket kućanskih/higijenskih potrepština krajnim korisnicima, starijim i nemoćnim osobama.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Centra za pomoć u kući Međimurske županije.

Podijeli:

Najnovije

Potpisan Ugovor o daljnjoj suradnji

U srijedu, 20. ožujka 2024. potpisan je ugovor o daljnjoj suradnji Centra za pomoć u kući Međimurske županije i Općine Belica, za pružanje usluga pomoći