+385 (0)99 209 2613

+385 (0)99 209 2613

U Donjoj Dubravi obilježeni je dan starijih osoba!

U sklopu plana i programa Centra za pomoć u kući Međimurske županije, danas su redovne aktivnosti u sklopu projekta Klubovi za starije osobe 6, održane u Donjoj Dubravi, a budući da se na sutrašnji dan, 1. listopada, obilježava Međunarodni dan starijih osoba, tako su i aktivnosti u ovom mjestu protekle baš u takvom ozračju.


Na okruglom stolu, uz vodstvo, okupilo se tridesetak starijih osoba, a tema o kojoj se pričalo bila je pod nazivom Dostojanstveno starenje.


Dipl. socijalna radnica Marijana Breški svoje je izlaganje temeljila na svom iskustvu sa starijim osobama koje su se i ovaj put vrlo konstruktivno uključivale u raspravu, a ravnateljica Centra Frana Lana Kanoti približila im je mogućnost više vrsta pomoći u svakodnevnom životu. Pitanja i odgovori bili su usmjereni isključivo na treću životnu dob osoba, a nazočan skupu bio je i provoditelj aktivnosti Mario Golenko.
Sudionicima treće životne dobi u znak pažnje za njihov dan darovana je čokolada.


Sadržaj objavljenog članka isključiva je odgovornost Centra za pomoć u kući Međimurske županije.

Podijeli:

Najnovije

Potpisan Ugovor o daljnjoj suradnji

U srijedu, 20. ožujka 2024. potpisan je ugovor o daljnjoj suradnji Centra za pomoć u kući Međimurske županije i Općine Belica, za pružanje usluga pomoći