+385 (0)99 209 2613

+385 (0)99 209 2613

Tražimo inovativna rješenja za naše izazove

Inovator si – želiš osmisliti i testirati digitalnu inovaciju za pružatelje skrbi starijim osobama i za same starije osobe u ruralnim dijelovima Hrvatske? Imamo natječaj za tebe – https://www.innowerft.com/innoclusion/
Identificirali smo 9 izazova za korisnike u Njemačkoj i Hrvatskoj te sada želimo odgovoriti na njihove potrebe putem inovativnih rješenja. Tražimo 10 timova koje ćemo pozvati da postanu dio #Innoclusiona i rade s nama u jednom ili više naših laboratorija. Natječaj je otvoren do 31.3.2024.
Na ovoj poveznici – https://www.innowerft.com/innoclusion/ – možeš pronaći detaljan opis svih izazova, a neki od njih su:
Centar za pomoć u kući Međimurske županije bori se s problemom administracije i operativnog upravljanja unutar organizacije – obrade podataka, praćenje evidencije i izvještavanja.
Trenutno se podaci o pruženoj usluzi prikupljaju u papirnatom obliku i ručnom obradom – gerontodomaćice vode vlastitu evidenciju, prikupljaju potpise korisnika socijalne usluge i zatim sve papire mjesečno dostavljaju voditeljici.
Traži se digitalno rješenje koje će CPUK-u pomoći da pomoću digitalizacije ažurnije i brže vode evidenciju o pružanju socijalnih usluga.
Udruga VAL Lastovo kod svojih je korisnika prepoznala problem izolacije, usamljenosti i društvene isključenosti. Stoga se traži rješenje koje će im pomoći da se povežu s drugima, pristupe uslugama i raznovrsnom sadržaju te ostanu sigurni unutar svog doma koji je izoliran u ruralnom dijelu otoka.

Podijeli:

Najnovije

Potpisan Ugovor o daljnjoj suradnji

U srijedu, 20. ožujka 2024. potpisan je ugovor o daljnjoj suradnji Centra za pomoć u kući Međimurske županije i Općine Belica, za pružanje usluga pomoći