+385 (0)99 209 2613

+385 (0)99 209 2613

Poziv na učenje engleskog jezika

Pridružite nam se svakog četvrtka u Goričanu na učenju engleskog jezika! Radionica je prilagođena učenju engleskog jezika za odrasle osobe a vodi ju volonterka Kristina Gudlin.

Učenje u trećoj životnoj dobi ima blagotvoran učinak na održavanje dobrog zdravlja, osobito mentalnih funkcija i memorije u kasnijoj životnoj dobi. Osnovni pozitivni aspekti i prednosti cjeloživotnog učenja su: zdravlje tijela, uma i duha. Smatra se da cjeloživotno učenje može pomoći starijim osobama da sačuvaju i zadrže svoju radnu snagu i sposobnost na duže vremensko razdoblje. Također ono može biti komponenta koja će omogućiti socijalnu i međugeneracijsku koheziju.

Za sve informacije i kako se uključiti javite se provoditeljici aktivnosti Branki Sabolić na broj 099 637 9088 ili osobnim dolaskom na adresu Trg Sv. Leonarda 22, Goričan (pored Općine).

Sadržaj objavljenog članka isključiva je odgovornost Centra za pomoć u kući Međimurske županije.

Podijeli:

Najnovije

Paketi kućansko higijenskih potrepština

Svaki mjesec krajnji korisnici u sklopu projekta Evo me 3!, kodni broj UP.02.1.1.16.0028., zaprime paket kućansko higijenskih potrepština. Ovog tjedna za mjesec svibanj svoj paket