+385 (0)99 209 2613

+385 (0)99 209 2613

Plesnjak moje mladosti

Dana 11.09.2021. godine, na Šuderici u Goričanu održan je FESTIVAL MEĐUGENERACIJSKOG DRUŽENJA.

Festival je organizirao Centar za pomoć u kući Međimurske županije, u sklopu provođenja projekta Klubovi za starije osobe 7.

U samoj provedbi Festivala sudjelovala je i Općina Goričan financiranjem ručka (gulaš) za sve okupljene. Partneri na projektu Klubovi za starije osobe 7 su općina Goričan i općina Donja Dubrava pa su na Festivalu sudjelovali mještani tih općina. Zabavljalo se više generacija, od djedova, baka, njihove djece do unuka. Festival su otvorili uvodnim riječima voditeljica projekta Marijana Breški, ravnateljica Centra za pomoć u kući MŽ Frana Lana Kanoti i načelnik Općine Goričan Emanuel Sinković. Prvi dio našeg druženja uključivao je zabavno – rekreativni dio sa visećom kuglanom, pikadom, nordijskim hodanjem, kolutovima te zabavnim igrama. Nakon rekreacije stigla je okrijepa te su svi uživali u finom gulašu. Drugi dio Festivala činio je “Plesnjak moje mladosti” gdje se plesalo, zabavljalo ili samo slušalo svima dobro poznate i drage hitove iz 60-tih, 70-tih i 80-tih.

Festival je okupio različite generacije, pojedince i obitelji u novoj nadi za bolje sutra. Međugeneracijskom suradnjom razvijamo svijest o tome kako su svi ljudi važni članovi našeg društva. Društva u kojem su osobe starije životne dobi stup koji nas drži zajedno.

Sadržaj objavljenog članka isključiva je odgovornost Centra za pomoć u kući Međimurske županije.

Podijeli:

Najnovije

Potpisan Ugovor o daljnjoj suradnji

U srijedu, 20. ožujka 2024. potpisan je ugovor o daljnjoj suradnji Centra za pomoć u kući Međimurske županije i Općine Belica, za pružanje usluga pomoći